Ingång för fordonshandlare

Har en skada uppstått på ditt fordon? Anmäl din skada här!

Vi arbetar i huvudsak med alla typer av garantilösningar samt administration för nya och begagnade fordon för fordonsbranschen. Skräddarsydda garantilösningar efter handlarens önskemål. Vi levererar tryggheten i affären tillsammans med er.

Enkelt

Vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för er som handlare att sälja garantier, i vår regi eller i er egen. Teckna garantin och ge kunden garantibeviset i handen, kunden behöver inte vänta på att få något i posten.

Transparent

Vi tror inte på hemligheter och kryptisk statistik! Se allt direkt, kostnader, fakturor och skador, följ allt i realtid. Vi ser till att ni vet precis vad som händer med era kunder 24 timmar om dygnet. Från datorn eller mobilen, i soffan eller på jobbet.

Administration

Säljer ni redan garantier själva, men är trötta på administrationen kring dem? Låt oss ta hand om allt! Ni tecknar garantin direkt i vårt system och låter oss ta hand om resten. Vilket ger er möjlighet att arbeta med det ni är bäst på, sälja fordon!

Skadereglering

Vi sköter skadereglering för garantier i vår eller er regi, i enlighet med gällande villkor och givetvis svensk lag. Vi ser till att ni kan hålla vad ni lovar, utan att ni behöver anstränga er.

Mer värde

Vi tillhandahåller en hel arsenal av extra tjänster för er så som varudeklaration, eget reklam material och självklart med er logga på. Saknar du något är du varmt välkommen att kontakta oss.

Garantier

Vi tar fram garantier som passar just er, vare sig ni säljer nya eller begagnade fordon. Ni står i centrum för vår verksamhet, vi anpassar därför er produktportfölj efter era förutsättningar och er fordonspark.

Information

Så här gör du vid skada.

Vid skada på fordonet så kontaktar du Leviora/fordonshandlaren och därefter förs fordonet till den av Levioras/fordonshandlarens anvisade verkstad.
Skadeanmälan fylls i online på vår hemsida av verkstad efter utförd felsökning.
Efter att vi mottagit skadeanmälan utför skadeavdelningen en snabb och kompetent skadereglering.
Skadesvaret lämnas elektroniskt till verkstad och fordonshandlare.
Verkstäderna skall vara registrerade bilverkstäder och inneha F-skattsedel.
För information gällande garantins omfattning, se garantibevis samt allmänna villkor.

Tim- debitering.
Arbetstid regleras enligt autodata för det utförda arbete eller enligt överenskommelse med verkstad/fordonshandlare. Arbetskostnad betalas ut enligt era timpriser eller enligt överenskommelse vid stor skada (t.ex. byte eller reparation av motor eller växellåda).

OBS!

• Fordonet får inte lämnas till felsökning utan kontakt med Leviora eller fordonshandlaren se garantibeviset.
• Reparation som påbörjas före Levioras/fordonshandlarens skriftliga godkännande, görs på fordonsägarens bekostnad.
• Alla priser i skadeanmälan ska vara exklusive moms.
• Efter godkännande av skadan skickar Leviora/ fordonshandlare fakturaunderlag för fakturering på det utförda arbetet. Egen kostnad av skada betalas alltid av fordonsägare direkt till verkstaden.
• Faktura skickas till av Leviora avisterat bolag.
• Annat land inom EU och ESS.
Om olyckan skulle vara framme när du är på semester i Europa, måste du ta fordonet till närmaste märkesverkstad efter kontakt med Leviora/fordonshandlaren.
Efter är det enklast att anmäla skadan på skadeanmälan via vår hemsida, www.leviora.se.

Vision

Här är vi om 5 år.

Vision Leviora 2022

“Ditt garanticenter i Norden”
Bilen glider fram och vi kan trimma motorn. Därför arbetar vi fram en vision som handlar om hur vi vill närvara på den svenska och nordiska marknaden i framtiden.
Visionen ska vara en inspirerande ledstjärna som påverkar både stora och små beslut om vad Leviora ska lägga tid, pengar och andra resurser på. Förhoppningen är att visionen även ska inspirera andra att vara med och skapa framtidens Leviora, såväl enskilda medarbetare som samarbetspartners.
“Ditt garanticenter i Norden”

Visionens fem byggstenar

1. Leviora – den enkla garantilösningen.
År 2022 är vi ett givet val av leverantör för de garantier du önskar ge till dina kunder. Vi tar till fullo vara på vår unika position på marknaden, med korta snabba beslutsvägar och de attraktiva produktportföljer vi har liggande som självklara utgångspunkter. Vi har byggt bolaget som nu sjuder av aktiviteter för alla fordonshandlare. Administration- och kärleken till produkten lockar handlare i branscher från när och fjärran, många med nya unika produkter att erhålla garantier till. Här är inslaget av enkelhet och närhet högst påtagligt – inte minst ute hos våra samarbetspartners.

2. Leviora – centrum för trendskapande produktfloror.
År 2022 är vi ett blomstrande företag i alla bemärkelser. Vi har stabiliserat vår position i hela Norden bland de ledande leverantörerna av garantier/försäkringar, för garantier till fordonsförsäljare. Vilket bl.a. kan härledas från de utökade produkterna som utvecklats och förändras i hög takt i förhållande till marknadens rörelser.

3. Leviora – ledande inom garantihantering.
År 2022 är vi ett välkänt och ansett garantibolag som lockar tusentals garantiupplägg över Norden. – Med vårt unika upplägg, välriktade satsningar på olika segment och områden av marknaden. Samarbetsföretag som uppskattar vårt upplägg finns både i Norge och Finland som vi snabbt vinner mark i, med vårt välbyggda varumärke och koncept.

4. Leviora – internationellt erkänt.
År 2022 har vi förenklat och verkställt vår möjlighet till dupliceringsteknik, så att våra samarbetspartners har ett väl inövat och inoljat maskineri att sätta sig vid när de startar upp sina upptagsområden. Vi har skapat förutsättningar för en hög arbetskvalitet på en hållbar grund, där en trygg produktflora och uppföljning tillsammans med gott entreprenörskap är viktiga inslag. Vi är ett attraktivt bolag med stark växtkraft, i alla väderstreck.

5. Leviora – ett naturligt bollplank.
År 2022 är Leviora en naturlig kommunikationsplats. Täta och snabba kommunikationer med samarbetspartnerna spelar stor roll. Liksom spännande konferensmöten som speglar våra unika fördelar och ger plats för nya tankar och idéer. Vi är öppna för nya intryck och nya människor. Vi har ett fortsatt expansivt läge och hög fart i bolaget.

Process och samarbete i Visionsarbetet

Ensam är aldrig stark! Under arbetet med att nå den nya visionen tar Leviora intryck av tankar och idéer från många olika håll. Till exempel här ligger en öppen förslagslåda med uppmuntran till att kommentera och föreslå förändringar och förenklingar som sidfot på varje sida vi länkar ut till samarbetspartners och allmänheten. De förslag vi erhåller gallras och sammanfogas till en veckoinformation med tankar och idéer om snabba och långsiktiga förbättringar för bolaget.

Väl Mött Leviora AB Tobias Ekstrand “Ditt garanticenter i Norden”

Låter det spännande? Vill du ta del av vår enkelhet? Eller vara med och forma Leviora? Hör gärna av dig med dina tankar och idéer klicka här, för mer detaljerade tankar eller frågor kontakta oss.

Något gick fel, kunde inte ladda kartan. Försök aktivera javascript.

Kontakta oss / Ge oss din åsikt

Är det något du funderar på är det bara att skriva till oss.

Tack för ditt meddelande!